A Tippmix Money Talks

szakértői a legerősebb és legtájékozottabb tippsterek az online fogadásokban. Alapos ismeretekkel rendelkeznek az ismert, és kevésbé ismert ligákról, és versenyekről, ami segít a nyereség, és a fogadási egyenleg növelésében. A Money Talks az első helyen áll Magyarországon az internetes tippeket és tanácsokat tekintve. Az eredmények minket igazolnak. Napjainkban sok időbe telik, mire kiválasztjuk a legoptimálisabb tippeket, mivel a felajánlott mérkőzések száma nagyon magas. Sportfogadások ma már szinte a Föld minden országának kis ligájában is megtalálhatók, szelvény feladása bárhol lehetséges. Mint tudjuk olyan, hogy 100%-os tipp nem létezik. Viszont ami nagyon fontos, hogy hosszútávon pluszra jövünk ki heti lebontásba is, ami havi szinten már soknak számít!

Kombinált fogadásokkal kezdtük amiket szelvényeken adtunk fel, miután megerősödtünk, váltottunk az online fogadásokra, ahol kis téttel napi 5-10 mérkőzést is megraktunk, majd miután megnövekedett a bankunk, váltottunk, és nagyobb téten napi 5-6 tippre átlagba 50-100 dollárral fogadunk.
Az átláthatóság, és a jövedelmezőség tekintetében nem kérdéses, hogy a Money Talks jelenleg Magyarországon az internetes fogadási tanácsok első számú forrása.
Ha szeretnél csatlakozni egy PROFI sportfogadók által irányított és HIVATALOSAN működő csoporthoz, akkor írj nekünk Facebook üzenetet, vagy email üzenetet!

Tippmix szelvényen és online fogadóirodánál megjátszható tippeket tartalmaz.
Sajátos bankroll management, hogy Önből is sikeres sportfogadó válhasson!

Hosszútávú profit
Money Talks: Amennyiben állandó jellegű, hosszútávú profit kell, jó helyen jársz ! Az általunk használt rendszer nyereségesnek bizonyult, ezért szeretnénk, hogy ez minél több emberhez eljusson.